25n
25N
25N

Paterna es tiny de rosa pel Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Paterna es tiny de rosa pel Dia Mundial contra el Càncer de Mama
18/10/2019 -

Amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama que se celebra el 19 d’octubre, l’Ajuntament de Paterna s’il·luminarà de rosa des d’aquesta nit amb l’objectiu de conscienciar i reflexionar sobre aquesta malaltia.

Tal com ha explicat el tinent d’alcalde de Protecció a les Persones, Participació i Ocupació, Julio Fernández, “el càncer de mama és el tumor més freqüent en les dones occidentals, amb al voltant de 33.307 nous casos diagnosticats a l’any a Espanya pel que és fonamental donar visibilitat a aquesta malaltia per a fomentar la investigació”.

A més, Fernández ha recordat la importància de la prevenció: “Un diagnòstic precoç és fonamental en el pronòstic i evolució de la malaltia i la supervivència de la pacient”.

Finalment, mitjançant aquesta actuació des de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Paterna es persegueix, d’una banda, impulsar la prevenció de la Salut a Paterna, i per un altre, mostrar el suport a els/as familiars i a les malaltes de càncer de mama i agrair la important labor de l’Associació Espanyola Contra el Càncer i especialment el desenvolupat per la Junta Local del Càncer de Paterna en la localitat

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 12 =