25n
25N
25N

Paterna s'il·luminarà amb un castell de focs artificials

Paterna s'il·luminarà amb un castell de focs artificials
11/08/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha organitzat un espectacle de focs artificials aeri per a commemorar la festivitat del Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer, patró de les Festes Majors de la localitat.

Tal com ha explicat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa “malgrat que enguany les Festes Majors han sigut suspeses a causa de la crisi de la Covid-19, volíem celebrar un acte commemoratiu del qual pogueren gaudir de manera segura tots els veïns i veïnes”.

I en eixe sentit, Espinosa ha subratllat que “Paterna és una ciutat molt vinculada amb el món de la pólvora i el foc, per la qual cosa no hi ha millor manera de representar el sentiment de la nostra Vila que amb un espectacle pirotècnic”.

Per això, el pròxim 31 d’agost a les 23.55 hores, es dispararan un total de 249 quilos de pólvora en un gran castell de focs artificials aeri que podrà gaudir-se des de tot el terme municipal.

“El castell es dispararà dins del Parc Central i no es podrà accedir a l’interior del recinte per a evitar aglomeracions. Sí que podrà veure’s des de molts dels balcons i terrasses de tota la ciutat, i serà especialment visible també des del polígon Tàctica, molt pròxim a aquesta zona” ha assenyalat la regidora Espinosa, qui ha demanat a la població la seua col·laboració per a evitar les concentracions.

Finalment, la regidora ha avançat que “el castell, que serà un dels més espectaculars que s’han celebrat fins hui, inclourà una gran palmera de llums en record de totes les víctimes del coronavirus”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − sis =

museo prehistoria