25n
25N
25N

Paterna s'il·lumina de morat pel 8M

Paterna s'il·lumina de morat pel 8M
08/03/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha preparat per a hui una sèrie d’accions en línia per a celebrar el Dia Internacional de la Dona que culminaran amb la il·luminació del consistori de color morat.

Així ho ha explicat la regidora d’Igualtat, Isabel Segura, que ha indicat que “a les 12 s’ha emés un vídeo amb la lectura d’un manifest pel 8M i durant tot el dia, en les xarxes socials municipals publicarem imatges de centenars de paterners i paterneres que han volgut participar en aquesta particular celebració del Dia Internacional de la Dona”.

Enguany, el lema de la campanya municipal és “També és cosa teua” i està orientada a la reivindicació d’una igualtat professional real i efectiva. Una policia, una arquitecta, una conductora i una científica, totes elles paterneres, són la imatge de la campanya que té com a objectiu trencar amb els estereotips d’aquelles professions més masculinitzades.

Per a commemorar aquesta data, des de la regidoria d’Igualtat s’han creat unes mascaretes que han sigut repartides en associacions i col·lectius de dones i que han servit per a impulsar la campanya en xarxes socials.

A més, la façana de l’Ajuntament s’il·luminarà de color morat per a visibilitzar la lluita de les dones en pro de la igualtat.

La programació municipal per a commemorar el 8 de març contínua demà dimarts, a les 18 hores, amb la conferència en línia “Sexualitat: una mirada àmplia”, a càrrec de la sexòloga Isabel Ponce, mentre que el dimecres, 10 de març tindrà lloc la presentació en diferents xarxes socials municipals de les zones verdes del Parc Tecnològic que porten nom de dones científiques.

Les accions es prolongaran fins al dilluns, 15 de març amb un recorregut virtual per l’exposició “La igualtat per a les dones de la Coma”.

“En una ciutat amb més del 50% de població femenina” – ha conclòs Segura – “és importantíssim reforçar les campanyes orientades a la igualtat real i efectiva, conscienciant a homes i dones que el gènere no ha de ser discriminatori ni professionalment ni socialment”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =