25n
25N
25N

Paterna revisa l'arbratge després de les fortes ratxes de vent

S’han registrat dues incidències per caigudes de branques en la localitat

Paterna revisa l'arbratge després de les fortes ratxes de vent
04/11/2019 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna, ha realitzat aquest matí una revisió completa dels arbres que es troben a l’interior i entorn dels centres escolars del municipi, sense que s’hagen detectat exemplars amb danys importants.

A més, entre hui i matí, continuarà el reconeixement d’arbres en parcs infantils, jardins i grans vies, per si calguera actuar en algun amb perill de caiguda de branques o possible trencament del tronc.

Paterna disposa d’un patrimoni arbori aproximat de 40.000 exemplars i quan es produeix una situació meteorològica com les ratxes d’aire d’aquest passat cap de setmana, que podrien continuar fins al dimarts, les tasques de control s’intensifiquen per part de la brigada de guàrdia que treballa els 365 dies de l’any realitzant actuacions d’emergència a petició de la Policia Local.

Precisament, aquest passat cap de setmana es va actuar en dos exemplars situats al carrer 17 de la La Canyada i en l’Avinguda Francisco Tomás i Valenta, a l’altura de Kinepolis. A requeriment de la Policia Local de Paterna es va intervenir tallant dues branques amb possibilitat de caiguda d’aquestes, eliminant d’aquesta forma el perill.

Tal com ha explicat l’Alcalde, Juan Antonio Sagredo, “s’han revisat ja els arbres situats en tots els centres escolars i el seu entorn, sense que s’haja registrat cap incidència important, i s’està treballant per a garantir la seguretat de tots els veïns i veïnes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 15 =

escalante
Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus