25n
25N
25N

Paterna reubica un pas de Alfàbega per a millorar la seguretat per als vianants

Paterna reubica un pas de Alfàbega per a millorar la seguretat per als vianants
05/07/2019 -

L’Ajuntament de Paterna ha dut a terme una actuació de millora de la seguretat per als vianants al carrer Alfàbega del barri de Lloma Llarga.

En concret, es tracta de la reubicació del pas per als vianants que es trobava en la corba i que s’ha desplaçat uns metres millorant la visibilitat tant per a vehicles com per a vianants.

Així ho ha explicat la Tinenta d’Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos qui ha assenyalat que “l’obra s’ha realitzat a petició d’un informe de la Policia Local que determinava que la ubicació no permetia una correcta visió i per tant no garantia la seguretat dels vianants”.

Per això, a través de l’empresa Gestió i Serveis de Paterna, a més de moure el pas per als vianants, s’han afegit uns sortints perquè queden més protegits i els vianants siguen més visibles per als conductors.

A més, el sortint, també ofereix la possibilitat als vianants d’observar millor tots dos costats de la calçada abans de creuar, i redueix la velocitat dels vehicles al mateix temps que s’impossibilita que els passos de vianants puguen utilitzar-se com a aparcament il·legal.

L’obra es completa amb l’asfaltat de tot el carrer i el repintat dels senyals viaris horitzontals de manera que es reforça també la seguretat del trànsit rodat del carrer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + tretze =