25n
25N
25N

L'Ajuntament de Paterna torna a retardar el cobrament dels principals impostos als últims mesos de l'any

Amb la finalitat d’ajudar a les empreses i autònoms, imposats com l’IAE es podran pagar fins al 31 de desembre de 2020

L'Ajuntament de Paterna torna a retardar el cobrament dels principals impostos als últims mesos de l'any
17/04/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha decidit tornar a modificar el calendari del contribuent per a retardar encara més el període voluntari de pagament dels principals impostos municipals amb l’objectiu de reduir la pressió fiscal de les famílies mentre s’afronta la crisi sanitària ocasionada per coronavirus.

Aquesta decisió d’ampliar i flexibilitzar els terminis de pagament forma part del paquet de mesures fiscals i econòmiques que l’Equip de Govern socialista està duent a terme per a alleujar la càrrega econòmica que poden tenir les llars paterners després de l’aturada de l’activitat derivada de l’estat d’alarma.

Amb aquest propòsit, l’ajornament de l’IBI anunciat fa un parell de setmanes, el període voluntari de les quals de pagament s’ampliava al 15 de juny, es retarda ara fins al 30 de setembre. Un ajornament al qual se suma ara el de l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica i Quioscs, el període de pagament de la qual, previst entre l’1 de juny i el 31 de juliol, es retarda fins al 31 d’octubre.

En el cas de l’Impost d’activitats Econòmiques, Guals i l’impost sobre Béns immobles de Naturalesa Rústica, el període de pagament de la qual estava comprés entre l’1 d’octubre i el 30 de novembre, es retarda la data de pagament fins al 31 de desembre.

A més d’aquestes mesures de suport a les economies familiars, l’Ajuntament també ha pres una altra sèrie de mesures de suport a les empreses com és l’exempció del cobrament de la taxa de terrasses de bars i restaurants per ocupació de via pública o la suspensió del cobrament de la taxa de mercat ambulant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 19 =

bombers
CCCC