25n
25N
25N

Paterna restaura coves municipals i adequa l'entorn de la Torre

Paterna restaura coves municipals i adequa l'entorn de la Torre
28/09/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha realitzat, durant els mesos d’estiu, l’adequació de l’entorn de la Torre i la restauració de les coves municipals situades en eixa zona, declarada Bé d’Interés Cultural.

Entre les actuacions dirigides a mantindre aquest espai, destaca la realització de treballs de restauració i pintura de tots els elements del Parc de les Cuevas, com ara vorades o fumarel·les.

Així mateix, el consistori ha executat múltiples millores en la jardineria, esbrossant i eliminant males herbes, reposant plantes i emplenant les jardineres amb materials naturals i sostenibles com a escorça de pi.

Tal com ha explicat el regidor de Patrimoni Històric, Roberto Usina, “amb aquestes actuacions culminem una nova etapa d’adequació i conservació de la Torre i el seu entorn, mentre que ja treballem en les accions d’una pròxima fase que permetrà continuar mantenint i millorant un espai tan emblemàtic per a Paterna i la seua ciutadania, i que és un símbol del nostre patrimoni històric”.

A més de la restauració de les coves de propietat municipal i dels elements comuns, també s’han fet tasques de farciment en diverses zones del parc, regularitzant la seua superfície i homogeneïtzant el ferm i, després de rebre l’autorització de la conselleria d’Educació, Cultura i Esport, ha iniciat els treballs de desenrunament.

Així mateix, en les pròximes setmanes, el consistori anunciarà el nou paquet de mesures d’actuació per a un espai de gran valor històric i patrimonial per a Paterna que s’ha convertit en emblema cultural i turístic per a la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − dotze =

bombers
bombers