25n
25N
25N

Paterna repartirà papereres en els centres escolars

Paterna repartirà papereres en els centres escolars
14/01/2020 -

L’Ajuntament de Paterna, juntament amb l’empresa mixta Aigües de Paterna, repartirà papereres de cartó en tots els centres escolars d’educació infantil de la ciutat per a lluitar contra “El monstre de les clavegueres”.

Aquesta campanya de sensibilització s’estendrà a tots els veïns i veïnes del municipi amb la finalitat de conscienciar sobre els productes NO aptes per a ser rebutjats pel vàter, així com dels efectes negatius d’aquestes pràctiques.

Tal com ha explicat la Tinenta Alcalde de Transició Ecològica, Nuria Campos “amb aquesta campanya volem sensibilitzar sobre els danys que es produeixen en les infraestructures públiques així com dels problemes mediambientals que s’ocasionen amb l’abocament de productes higiènics en l’excusat”.

Amb el lema “No alimentes al monstre de les clavegueres”, les papereres de cartó es distribuiran en tots els centres d’educació infantil del municipi i, també, es facilitaran a tots els veïns i veïnes que s’acosten a les oficines d’Aigües de Paterna al carrer mestre Soler, 36.

Aquesta iniciativa s’està coordinant amb els centres educatius de la ciutat per a -tal com ha afirmat el regidor d’Educació, David Fortea- “posar especial atenció en la conscienciació dels nostres xiquets i xiquetes, de manera que adquirisquen hàbits més sostenibles pel que fa a la deixalla de productes higiènics, fomentant des d’edats primerenques conductes que eviten els efectes negatius en el medi ambient”.

Amb aquesta mesura, Paterna se suma a una nova acció de la campanya contra “El monstre de les clavegueres” promoguda per l’Associació Espanyola de Proveïments d’Aigua i Sanejament (AEAS), i a la qual s’han adherit ja centenars de ciutats i municipis espanyols.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent