25n
25N
25N

Paterna reparteix 10.000 portamascaretes entre la ciutadania

Paterna reparteix 10.000 portamascaretes entre la ciutadania
04/11/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha començat el repartiment de fins a 10.000 portamascaretes per als veïns i veïnes de la localitat que es podran trobar en edificis municipals, biblioteques, centres de salut i farmàcies dels diferents barris.

La iniciativa, impulsada conjuntament per les regidories de Serveis i Neteja i de Comerç, portarà aquests elements per a guardar i protegir les màscares a les biblioteques, centres socials i centres de salut així com a les farmàcies dels diferents barris perquè puguen repartir-les entre els seus clients.

La regidora de Serveis i Neteja i de Comerç, Merche Navarro juntament amb el regidor de Comerç, Fernando Carrión han estat repartint portamascaretes en algunes farmàcies de la ciutat per a explicar-les aquesta iniciativa que té com a objectiu aconseguir una ciutat més neta i una població més protegida.

Tal com ha explicat el regidor Carrión “es tracta d’uns portamascaretes de cartó que permeten guardar de manera neta i segura les màscares, facilitant als ciutadans el compliment de les mesures higièniques”.

A més, el disseny inclou una imatge de la campanya de conscienciació sobre les mesures sanitàries que va iniciar l’Ajuntament durant el passat estat d’alarma “de manera que serveix de recordatori als veïns i veïnes de la importància de no relaxar-se amb les mesures davant aquesta segona ona de contagis”, ha puntualitzat el regidor Carrión.

Per part seua, Merche Navarro ha posat l’accent en la importància de conscienciar sobre la deixalla responsable de les màscares entre la població. “Moltes màscares acaben tirades als carrers, la qual cosa repercuteix no sols en la neteja, sinó que també té un impacte negatiu en el medi ambient”, ha assenyalat.

A més, la regidora ha recordat que “aquesta mesura se suma al repartiment de 150.000 màscares homologades i reutilitzables que va realitzar l’Ajuntament durant l’anterior estat d’alarma per a garantir el proveïment de tots els veïns i sectors de Paterna” ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + setze =