25n
25N
25N

Paterna renova la il·luminació de la Cova Gran per a actualitzar la seua eficiència

S’han substituït al voltant de 270 tubs led

Paterna renova la il·luminació de la Cova Gran per a actualitzar la seua eficiència
22/07/2019 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna, ha dut a terme una obra integral per a millorar l’eficiència energètica de la biblioteca de la Cova Gran.

Així ho ha explicat el regidor de Smart City i Atenció a la Ciutadania, Lucas Jodar qui ha assenyalat que “les actuacions han inclòs la substitució de les 270 lluminàries per tubs leds el que permetrà reduir la potència de consum i millorar l’eficiència energètica de l’edifici”.

A més de la substitució de lluminàries, les obres també han comprés la renovació del sistema de condicionament tèrmic, substituint els tubs que presentaven fugides per noves canonades de polipropilé (PPR), un material més resistent i que millorarà l’eficiència tèrmica de la biblioteca.

Així mateix, s’ha millorat el sistema de sanejament general, renovant amb tubs les arquetes que presentaven degotejos, i s’ha aprofitat per a fumigar sota el sòl tècnic amb l’objectiu d’evitar la proliferació d’insectes.

Finalment, el regidor Jodar ha destacat que “les obres s’han realitzat dins del termini establit de 15 dies i en la mesura que siga possible s’ha intentat ajustar el calendari d’actuacions a les necessitats dels usuaris de la biblioteca, habilitant una zona especial per a préstecs i devolucions per a evitar molèsties als veïns i veïnes”.

A més, el regidor ha recordat que “les obres escomeses en la Cova Gran, se sumen a les dutes a terme en altres edificis i infraestructures municipals per a millorar l’eficiència energètica i reduir el consum, convertint a Paterna en una ciutat innovadora i sostenible”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 3 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus