25n
25N
25N

Paterna renova el Fons Social per a ajudar amb la factura de l'aigua a col·lectius vulnerables

La partida corresponent a les subvencions és de 30.000 euros

Paterna renova el Fons Social per a ajudar amb la factura de l'aigua a col·lectius vulnerables
30/01/2020 -

Aigües de Paterna ha aprovat la renovació del seu fons social per un import de 30.000 € per a facilitar el pagament de la factura de l’aigua a col·lectius vulnerables. A més, s’ha aprovat una revisió de les bases d’aplicació amb la finalitat que un major nombre de famílies puguen acollir-se al fons social.

Concretament, tal com ha explicat la Tinenta Alcalde de Transició Ecològica, Nuria Campos, “s’ha modificat el criteri de renda, de manera que serà menys restrictiu en tindre en compte el nombre de persones que forma la unitat familiar, així com persones amb discapacitat. Així doncs, aquesta ajuda suposa el pagament del cost íntegre associat al concepte ‘aigua potable’ de la factura, fins a un màxim de 150€ per client i any”.

Aquesta mesura se suma a altres ajudes oferides per Aigües de Paterna com a bonificacions en la tarifa per a famílies nombroses o monoparentals, bonificacions per fugides i els compromisos de pagament per a persones que no poden fer front al rebut de l’aigua.

En 2019 la companyia va dur a terme 309 compromisos per valor de quasi 82.000€. A més, 504 famílies es van veure beneficiades del Fons Social i de les tarifes socials, i es van bonificar 742 factures.

D’altra banda, Aigües de Paterna compta amb una modalitat de pagament pla denominada 12 gotes. Aquesta iniciativa calcula a cada client la quota mensual atenent el seu consum real de l’any anterior, permetent a més l’elecció del dia del mes per a la remesa bancària i ajudant així a les famílies a distribuir els seus pagaments.

Per a conéixer tota la informació d’aquesta ajuda i presentar la documentació necessària per a rebre-la, els clients poden dirigir-se a l’oficina d’Aigües de Paterna, situada al carrer Maestro Soler, 36, o bé consultar la pàgina web www.aiguesdepaterna.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − tretze =