25n
25N
25N

Paterna renova el mobiliari urbà amb materials 100% reciclats

Paterna renova el mobiliari urbà amb materials 100% reciclats
06/02/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha iniciat la reposició de mobiliari urbà utilitzant elements fabricats amb materials 100% reciclats i, al seu torn, reciclables.

Així ho ha anunciat la Tinenta Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, que ha explicat que “hem reposat bancs i taules que necessitaven ser renovats, apostant per un mobiliari més sostenible mediambientalment, realitzat amb materials provinents del reciclatge i que, una vegada finalitzen la seua vida útil pot ser reciclats novament”.

Els elements que s’han substituït es troben al carrer Malva i, també, en El Plantío, encara que, tal com assegura la Tinenta d’alcalde Campos, “anirem substituint el mobiliari urbà existent que necessite canviar-se per elements provinents del reciclatge, fomentant així una política mediambiental més coherent amb el nostre entorn”.

A més, segons ha afirmat la responsable de l’àrea de Transició Ecològica, els nous elements, fabricats en fusta tècnica, són més resistents al pas del temps i els fenòmens climatològics, amb el que s’allarga el seu ús, incrementant encara més el benefici per al Medi Ambient.

Aquesta mesura se suma a unes altres ja posades en marxa per l’equip de govern socialista, com la instal·lació de plaques solars en col·legis públics o el servei de lloguer de bicicletes per a fomentar el transport sostenible.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
diputacion covid19