25n
Orgull
Orgull

Paterna renova el conveni amb Càritas per a combatre l'exclusió social en el barri de la Coma

L’Ajuntament i l’entitat Càritas Parroquial de la Mare del Redemptor en La Coma renoven aquest acord per a mantindre el desenvolupament del projecte Suport Familiar

Paterna renova el conveni amb Càritas per a combatre l'exclusió social en el barri de la Coma
10/05/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha renovat el conveni amb Càritas Parroquial de la Mare del Redemptor en La Coma per a aquest exercici de 2021.
L’objectiu d’aquest acord, mitjançant el qual el consistori aporta 40.000 euros a l’entitat, és combatre l’exclusió social a través d’actuacions en matèria d’intervenció per a la inserció social de dones i famílies en situació de risc i/o desavantatge social del barri de la Coma i que complementen les actuacions d’acció i integració social que totes dues entitats duen a terme en l’actualitat, per a portar a terme el projecte SUPORT FAMILIAR.

Així ho ha explicat la regidora d’Inclusió Social i Polítiques d’Igual, Isabel Segura, que ha afirmat que “gràcies a aquesta col·laboració, Càritas La Coma pot desenvolupar el projecte Suport Familiar i els programes que ho integren, destinats, principalment, a dones, en el cas de Pro-Dona, i a xiquets i xiquetes, com és el cas de Camí Obert, tots dos enfocats a augmentar la igualtat d’oportunitats i millorar la qualitat de vida i perspectives dels seus participants”.

En 2021, Càritas desenvolupa, amb el suport municipal, el programa Pro-Dona, destinat a dones de la Coma en situació de major exclusió social i vulnerabilitat, amb greus mancances econòmiques i escasses habilitats socials, millorant la seua formació, potenciant els seus hàbits de treball i augmentant les seues habilitats socials, amb l’objectiu d’impulsar la seua ocupabilitat.

Un altre dels programes fonamentals que desenvolupa l’entitat és Camí Obert, destinat a fills i filles de les participants en Pro-Dona, i les necessitats de la qual són similars a les de les seues mares.

Els objectius d’aquest programa són promoure el desenvolupament personal i social dels menors, pal·liar mancances culturals, la seua integració social, l’educació en valors o la promoció d’hàbits saludables, entre altres qüestions.

“Una vegada més – ha afirmat la regidora Segura – l’Ajuntament renova el suport a Càritas La Coma, mostrant el nostre compromís amb les persones més desfavorides i lluitant per evitar les desigualtats socials i educatives, donant suport a la gran labor que es realitza des d’aquesta entitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + quinze =