25n
25N
25N

L'Ajuntament de Paterna remodela l'aparcament del carrer Coves del Palau per a continuar millorant la mobilitat per als vianants de la zona

L'Ajuntament de Paterna remodela l'aparcament del carrer Coves del Palau per a continuar millorant la mobilitat per als vianants de la zona
21/07/2020 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna, està duent a terme la remodelació de la zona d’aparcament que existeix al costat de l’esplanada del cohetòdrom, al carrer coves del Palau.

“Es tracta d’una actuació que té com a objectiu delimitar l’espai que existeix per a aparcament evitant que els cotxes envaïsquen la zona per als vianants adjacent”, ha explicat la Tinent d’Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos.

En aquest sentit, Campos ha destacat que “s’estan utilitzant puntals de fusta per a delimitar la zona reservada per a aparcar, de manera que els elements queden integrats entorn de la Torre i les Coves”.

A més dels separadors de fusta, també s’han adequat els semimurs que existien per a voltar el camí per als vianants, reparant-los i pintant-los, millorant d’aquesta manera, l’aparença general de la zona.

Aquesta actuació s’inclou dins del pla de regeneració de l’entorn de la Torre i les coves de Paterna que està duent a terme l’Ajuntament per a valorar tot aquest entorn protegit convertint-lo en l’espai històric i cultural de referència de Paterna concebut per al gaudi, passeig i esbarjo de tots els veïns i veïnes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 8 =

bombers
bombers