25n
25N
25N

Paterna ompli amb paviment de cautxú continu i drenante els escocells de 94 arbres

Paterna ompli amb paviment de cautxú continu i drenante els escocells de 94 arbres
14/03/2017 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Infraestructures, contínua amb el projecte de via pública per millorar la mobilitat i accessibilitat pel municipi i, amb aquest propòsit, ha començat a omplir amb paviment de cautxú continu els escocells d’una trentena d’arbres situats a la Plaça de les Olleries i el carrer Ausias March.

Amb la cobertura dels buits d’aquests arbres, el departament que dirigeix la regidora Núria Campos arriba als 94 escocells emplenats en algunes de les zones més transitades del terme municipal com el Passeig de Ravanell (20), en Valterna, la Plaça del Pou (10), en el nucli urbà del poble, el Clot de Joan (15), el Alborgí així com els arbres situats a l’interior dels col·legis Villar Palasí i Sanchis Guarner (18). Així mateix, Campos ha indicat que també s’ha emplenat 40 m2 de jardineres situades en Alborgí, Parc Central i Vicente Mortes.

No obstant això, la regidora ha avançat que des d’Infraestructures continuaran fent extensiva aquesta mesura, de manera progressiva, a la resta de zones més concorregudes pels paterners i paterneres com el carrer Puig Campana, al barri de Bovalar, on es van emplenar 10 escocells.

Campos ha destacat que “la instal·lació d’aquest sistema de material flexible en els buits dels arbres contribueix a eliminar barreres arquitectòniques, millora el drenatge de l’aigua i evita el creixement de males herbes”. Així mateix, ha puntualitzat que “la seua col·locació millora considerablement l’estètica i la imatge dels carrers del municipi, ja que evita que brutícia i restes s’acumulen en el buit dels arbres i evita caigudes de vianants”.

Aquesta mesura s’afegeix a altres actuacions que està duent a terme l’Àrea d’Infraestructures per millorar el trànsit rodat i per als vianants pel municipi com la reforma i peatonalització de la Plaça del Poble i la Replaceta, els rebaixes de voreres per als vianants, el reasfaltat de centenars de carrers i la millora dels paviments de desenes de voreres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − tres =