25n
25N
25N

Paterna obri el termini per a trobar la seua nova Regina de les Festes

Paterna obri el termini per a trobar la seua nova Regina de les Festes
30/03/2017 -

L’Ajuntament de Paterna, ha obert una nova convocatòria per a triar la jove que s’encarregarà de representar a Paterna durant les pròximes Festes Majors com a Regina de les Festes.

Tal com ha recordat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche “la Regina, no sols exerceix durant les festes, sinó que representa a Paterna durant tot l’any, participant en els actes més importants” i en eixe sentit, “és un orgull per a qualsevol paternera poder ser triada Regina o dama de la Cort, perquè els permet implicar-se directament amb la vida de la nostra ciutat”.

Les aspirants hauran de ser majors d’edat, empadronades a Paterna, i haver finalitzat els seus estudis d’Ensenyança Secundària Obligatòria. Per a participar, les interessades hauran d’entregar en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament la sol·licitud omplida que trobaran en la pàgina web de l’ajuntament www.paterna.es, abans del 28 d’abril.

“Per a la selecció tant de la Regina com de les dames de la Cort, es duran a terme entrevistes personals i diferents proves per a conéixer els interessos de les candidates i el seu compromís amb les tradicions i la cultura paternera”, ha explicat la regidora Paqui Periche.

Serà un jurat designat per la Comissió de Festes, l’encarregat de triar la futura Regina i la seua Cort d’Honor, que estarà composta per un màxim de set dames. L’acte d’elecció de la nova Regina se celebrarà el 7 de maig a partir de les 20 hores en el Saló de Plens de l’Ajuntament i el 24 de juny tindrà lloc la gala de presentació en el Gran Teatre Antonio Ferrandis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 9 =