25n
25N
25N

Paterna rehabilita el seu antic depòsit d'aigua del carrer Bétera

Paterna rehabilita el seu antic depòsit d'aigua del carrer Bétera
08/11/2019 -

L‘Ajuntament de Paterna està duent a terme les obres de rehabilitació de l’edifici de titularitat pública situat en el número 17 del carrer Bétera, paral·lela al carrer Major, i conegut com l’antic depòsit d’aigua del barri centre.

 “Les obres, que van començar la setmana passat, comporten la rehabilitació completa de l’immoble de manera que se li podrà donar un nou ús públic a un edifici que es trobava inutilitzat i en avançat estat de deterioració”,  ha anunciat l’alcalde de la localitat, Juan Antonio Sagredo.

En concret, s’ha millorat l’accessibilitat a l’edifici mitjançant la instal·lació d’un ascensor exterior que permet connectar la planta baixa amb la planta primera de l’edifici, eliminant d’aqueixa manera les barreres arquitectòniques que existien.

A més, també s’han reforçat els cairats del forjat de la primera planta, que es trobaven deteriorades per l’entrada d’humitats de la coberta, que també s’ha reparat, assegurant així l’estructura de l’edifici.

Finalment, el primer edil ha destacat que “aquesta actuació respon a l’objectiu de l’equip de govern socialista de recuperar, posar en valor i donar ús al patrimoni històric del municipi” i ha recordat que “aquest immoble és un edifici molt emblemàtic de la ciutat ja que, originalment, aquest depòsit recollia l’aigua del brollador de Font del Pitxer amb la qual es proveïa a tot el municipi de Paterna”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + nou =

Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus