25n
25N
25N

Paterna reforça el servei de recollida d'estris per Setmana Santa i recull 2,5t només el Dilluns de Pasqua

En el primer trimestre de 2021 ja s’han recollit 235 tones d’estris i mobles

Paterna reforça el servei de recollida d'estris per Setmana Santa i recull 2,5t només el Dilluns de Pasqua
09/04/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha reforçat el servei de recollida de mobles i estris durant els dies festius de Setmana Santa i Pasqua.
D’aquesta manera, tal com ha explicat la regidora de Serveis i Neteja, Merche Navarro, “els dies 2 i 5 d’abril, el servei de recollida ha funcionat com en qualsevol dia hàbil, i també ho farà el pròxim 12 d’abril, dia de Sant Vicent, amb la finalitat de donar cobertura als veïns i veïnes que, en jornades festives, solen aprofitar per a fer neteja a casa i desfer-se de mobles o estris en desús”.

L’objectiu d’aquest reforç és evitar que mobles i estris domèstics siguen abandonats en la via pública al costat dels contenidors tradicionals, i que la ciutadania puga accedir al servei de recollida gratuït perquè aquests residus siguen correctament tractats i eliminats.
La iniciativa ha tingut un bon acolliment en el primer cap de setmana festiu, i tan sols el Dilluns de Pasqua es van recollir 2.560 quilos d’estris i mobles, una mica més de 2,5 tones.

Aquesta mesura se suma a la campanya de conscienciació recentment posada en marxa pel consistori en la qual uns senyals informatius i dissuasius viatgen per tots els barris de la ciutat, col·locant-se al costat dels contenidors, per a conscienciar als veïns i veïnes sobre la importància de reciclar correctament els mobles i estris domèstics.

A més, la regidora Navarro ha afirmat que “en el primer trimestre de 2021 s’han recollit 235 tones d’estris i mobles a través del servei, una dada que mostra que, cada vegada més, la ciutadania està conscienciada de la importància i necessitat de la correcta eliminació d’aquests residus domèstics”.

La recollida d’estris es presta en tots els barris de Paterna, i els veïns i veïnes interessats han de trucar al telèfon 96 134 16 08 o enviar un mail a enserespaterna@fcc.es per a concertar un dia i hora per a traure els estris a la porta del domicili, de manera que puguen ser recollits pels operaris.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − quatre =

museo prehistoria
museo prehistoria