25n
25N
25N

Paterna reforça la seguretat del municipi amb 14 places d'agents de la Policia Local

La Tenienta d’Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Núria Campos ha reafirmat el compromís de l’Ajuntament de continuar aportant recursos per a continuar millorant el servei que ofereix la Policia Local a la ciutadania

Paterna reforça la seguretat del municipi amb 14 places d'agents de la Policia Local
26/12/2019 -

La Policia Local de Paterna ha tret 14 places d’agents per a intensificar la comesa d’aquest cos policial de protegir als veïns i veïnes de la localitat.

En concret les places corresponen a 5 oficials i 9 agents i es consolidaran amb els propis efectius de la plantilla actual.

Així ho ha explicat la Tinent d’Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Núria Campos, qui ha assenyalat la importància de comptar amb una plantilla policial consolidada que reforce la important labor que realitza el cos policial.

“Un excel·lent treball que ha permés situar a Paterna com un dels municipis més segurs per a viure, amb un descens continuat de la taxa de criminalitat durant els últims 12 anys” ha recordat Campos.

A més, la Tinent d’Alcalde també ha destacat la ferma voluntat de l’equip de govern de continuar millorant el cos. “La Policia Local és el cos de seguretat més pròxim als veïns i veïnes, per això continuarem aportant tot tipus de recursos per a continuar millorant el servei que s’ofereix a la ciutadania” ha afirmat.

I en aqueix sentit, Campos ha avançat que “tan prompte com els pressupostos generals deroguen la resolució de 28 de desembre de 2012, s’augmentarà la plantilla de la Policia Local”

Finalment, la tinent ha recordat que, en els últims anys, l’Ajuntament ha dut a terme diferents iniciatives per a modernitzar el servei.

Entre les principals mesures destaquen l’ampliació i renovació de la flota dels vehicles de la Policia Local, amb una inversió de 221.000 euros o la construcció d’una nova reguarda a la Canyada amb l’objectiu de garantir la seguretat en tots els barris del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 15 =