25n
Orgull
Orgull

Paterna reforça la neteja en pipicans i àrees d'esplai caní

Paterna reforça la neteja en pipicans i àrees d'esplai caní
16/06/2021 -

L’Ajuntament de Paterna reforçarà des d’aquesta setmana, i durant tot l’estiu, la neteja en pipicans i àrees d’esplai de caní amb l’objectiu d’evitar les males olors i la proliferació de plagues davant l’arribada de la calor.

Així ho ha anunciat la regidora de Benestar Animal, Serveis i Neteja, Merche Navarro, que ha explicat que “durant aquests mesos, la brigada municipal actuarà en les 23 zones d’esplai caní i pipicans que hi ha repartits per tot el municipi per a mantindre’ls en condicions òptimes”.

L’operatiu especial està compost per tres operaris, un camió cisterna i motxilles amb mànegues. El camió cisterna conté un producte desodoritzant, totalment inofensiu per a les mascotes, que permet neutralitzar les males olors al temps que higienitza la zona.

La neteja es realitza mitjançant mànegues d’aigua a pressió, una tècnica que permet eliminar nínxols ecològics de plagues assídues en eixa mena d’emplaçament, prevenint la seua proliferació.

En les zones a les quals no pot accedir el vehicle, s’empraran les motxilles, que manejaran els operaris.

La regidora Navarro ha destacat que “a Paterna tenim ja més de 15.000 metres quadrats de pipicans i zones per a mascotes, i és prioritari mantenir-les en òptimes condicions per al benestar dels animals i, també, dels veïns i veïnes de la ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =