25n
25N
25N

Paterna reforça la seguretat per als vianants amb senyalística Led en els accessos a Font del Gerro

Paterna reforça la seguretat per als vianants amb senyalística Led en els accessos a Font del Gerro
28/02/2020 -

Paterna reforçarà la seguretat de les persones que utilitzen els accessos per als vianants al Polígon Font del Gerro gràcies a la instal·lació de dispositius amb il·luminació Led.

Els treballs d’instal·lació de la nova senyalística estan realitzant-se ja en els passos de vianants que uneixen el nucli urbà amb aquesta zona industrial.

Tal com ha explicat la Tinenta Alcalde de Mobilitat, Seguretat i Transició Ecològica, Nuria Campos, “tal com ja es va fer en la rotonda del Cementiri i en la del Parc Central, s’està instal·lant un sistema que detecta mitjançant un sensor la presència de vianants, activant un panell Led per a avisar als conductors”.

“En una zona amb una densitat de trànsit alta” – ha continuat Campos – “aquests dispositius augmenten la visibilitat dels vianants i reforcen la seguretat dels vianants que accedeixen al polígon per aquests passos”.

A més de l’activació del panell Led, a la nit també s’activarà una lluminària que augmentarà la il·luminació d’aquests dos passos de vianants.

En total, s’instal·laran quatre plafons LED amb indicatius, quatre sensors de presència, quatre lluminàries i quatre caps semafòrics de dues òptiques.

Així mateix, el projecte inclou la col·locació d’un senyal ocult, a 100 metres de la rotonda, en el sentit Manises – Paterna, que s’activarà també amb el sensor de moviment, il·luminant-se de color taronja i advertint així amb antelació als conductors de la presència de vianants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − 1 =