25n
25N
25N

Paterna reforça el dispositiu de seguretat a la Canyada, la Vallesa i el Parc Natural del Túria

Paterna reforça el dispositiu de seguretat a la Canyada, la Vallesa i el Parc Natural del Túria
01/04/2021 -

L’Ajuntament de Paterna reforçarà el dispositiu de seguretat i vigilància en zones com la Canyada, la Vallesa i el Parc Natural del Túria, en ser “enclavaments residencials i naturals del municipi susceptibles de rebre l’arribada de veïns i visitants en els pròxims dies” de Setmana Santa.

Aquesta acció es duu a terme amb l’objectiu de “mantenir la situació epidemiològica de la ciutat en risc baix com ara i garantir el compliment ciutadà de tota la normativa anticovid”, ha indicat el consistori en un comunicat.

Per a això, des de la Prefectura de la Policia Local, a través de la Unitat de Medi Ambient i la Unitat de Drons, derivaran més patrulles a aquestes zones per a controlar la congregació de persones.

De la mateixa manera, durant el 6 i el 7 d’abril, dates en les quals es reprén la vacunació massiva de la població en el pavelló esportiu, es desplegarà de nou el dispositiu policial en els voltants juntament amb Protecció Civil per a garantir el correcte desenvolupament d’aquest, en el qual es preveu vacunar a prop de 2.800 persones de Paterna i municipis confrontants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 5 =