25n
25N
25N

Paterna reforça des de demà la neteja de parcs i jardins davant la major afluència veïnal en els mesos d'estiu

Des de l’1 de juny i fins al 15 de setembre, hi haurà un reforç de l’operatiu en horari de vesprada per als parcs i zones verdes del municipi

Paterna reforça des de demà la neteja de parcs i jardins davant la major afluència veïnal en els mesos d'estiu
31/05/2021 -

L’Ajuntament de Paterna reforçarà, a partir de demà, el servei de neteja en parcs i jardins, coincidint amb l’arribada de les bones temperatures i l’època estival. Així ho ha anunciat hui la regidora de Serveis i Neteja, Merche Navarro, que ha explicat que “a partir de juny, i a causa de la major afluència de veïns i veïnes que comencen a registrar els nostres parcs davant l’arribada del bon temps, hem decidit reforçar la seua neteja per a un millor manteniment i un major gaudi de la ciutadania”.

Així doncs, des de l’1 de juny i fins al 15 de setembre, hi haurà un operari extra en jornada de vesprada que recorrerà els parcs i jardins de tota la ciutat, repassant la neteja, les papereres i l’entorn d’aquestes zones verdes. Aquest operari disposarà de les eines necessàries per al manteniment de la neteja dels parcs així com d’un vehicle auxiliar per a facilitar i agilitar els desplaçaments.

En aquest sentit, la regidora Navarro ha precisat que “es recorreran tots els parcs de la ciutat al llarg de tot l’estiu, amb especial recalcament en aquells de major afluència i que requereixen un manteniment més recurrent”.

Aquest reforç de neteja estival és addicional al servei diari que tots els dies manté la ciutat neta, incloent-hi les seues zones verdes. A més, cal recordar que la setmana passada va finalitzar la campanya de neteja intensiva en tots els barris, que durant dos mesos ha recorregut tots els barris de la ciutat per a reforçar el servei habitual.

“És una prioritat del govern municipal socialista que Paterna siga una ciutat neta i bonica, i per això no sols intensifiquem els operatius addicionals dedicats a la neteja sinó també les campanyes de conscienciació ciutadanes per a mantindre, entre tots la nostra ciutat cada vegada més neta i cuidada”, ha conclòs Merche Navarro.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 2 =