caixa popular

Paterna finalitza les reformes d'adequació dels banys públics del Parc Central

Paterna finalitza les reformes d'adequació dels banys públics del Parc Central
05/06/2017 -

L’Ajuntament de Paterna ha finalitzat les reformes de millora dels banys públics del Parc Central, que permetran als veïns i veïnes comptar amb unes instal·lacions adaptades i netes.

“Amb aquesta millora es dóna resposta a una de les principals reivindicacions dels usuaris d’aquestes instal·lacions que es trobaven abandonades i en males condicions higièniques”, ha destacat la regidora d’Infraestructures, Núria Campos, qui també ha lamentat que l’anterior govern del PP, “no es preocupara de les tasques de vigilància, neteja i manteniment de dites instal·lacions.”

A més, Campos ha recordat que “els usuaris d’aquest parc i, per tant dels seus banys, són majoritàriament famílies amb xiquets menuts que necessitaven unes neteges operatives i en condicions de salubritat”
Entre les reformes realitzades, destaca el canvi dels taulellets en totes les parets, així com la substitució del paviment per un antilliscant.

A més s’han col·locat canviadors de bebés tant en els banys de dones com d’hòmens i s’ha millorat l’adaptabilitat dels servicis per a minusvàlids.

També s’han substituït les portes, tant les interiors, com les exteriors, aquestes últimes s’han revestit per a evitar el seu deteriorament per actes vandàlics.

Finalment la regidora ha assenyalat que “aquesta actuació se suma a les obres de millora de les instal·lacions públiques del municipi que s’estan duent a terme per l’actual equip de govern, per a garantir un servici públics dignes, i de qualitat a tots els paterners i paterneres”.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + nou =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris