25n
25N
25N

Paterna reforma el carrer Ravanell de Lloma Llarga per convertir-lo en zona útil de passeig i trobada

Paterna reforma el carrer Ravanell de Lloma Llarga per convertir-lo en zona útil de passeig i trobada
22/09/2016 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Infraestructures, està reformant i pavimentant el passeig del carrer Ravanell del barri de Lloma Llarga per condicionar-lo i fer-lo més net i transitable, ja que es tracta de la principal zona de trobada i d’activitat d’aquesta barriada.

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo juntament amb els regidors d’Infraestructures, Núria Campos i de Protecció a les Persones, Julio Fernández i el President de l’Associació de Veïns de Lloma Llarga, Jaime Morales han visitat aquest matí els treballs d’adequació d’aquest passeig que finalitzarà amb la zona de terra i arbustos que fa anys que reivindiquen els veïns per la seua poca utilitat i la gran brutícia que acumulava.

Aquesta actuació, que estarà finalitzada en un termini aproximat de 2 mesos, s’emmarca en el Projecte de Reposició de voreres en diferents nuclis urbans de Paterna, que compta amb un pressupost proper als 300.000 euros i mitjançant el qual l’equip de govern socialista busca millorar el trànsit i la mobilitat de diferents zones i vials del nucli urbà.

Respecte a aquesta intervenció, l’Alcalde Juan Antonio Sagredo ha explicat que “es tracta d’una reforma integral de la part central en la qual es pavimentarà tot el sòl i se substituirà i renovarà tot el mobiliari urbà, des de bancs i papereres fins a fanals i arquetes”.

A més, es crearà una zona infantil, que se situarà al centre del passeig i es dotarà de sòl esmorteït i elements de joc mentre que la zona de pas es pavimentara amb formigó imprés i la zona d’estada amb llamborda beix de formigó.

Finalment, Juan Antonio Sagredo ha destacat que “amb aquesta intervenció no només s’aconsegueix una útil i efectiva conversió en zona de vianants d’aquest espai, sinó que a més servirà per a dinamitzar l’afluència veïnal i l’activitat comercial d’una de les principals artèries comercials i de serveis de Lloma Llarga i per solucionar els problemes de inundabilitat de la zona amb un augment significatiu d’arquetes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 13 =