25n
25N
25N

Paterna tindrà 1.200 nous arbres gràcies a les reforestacions d'escolars

Paterna tindrà 1.200 nous arbres gràcies a les reforestacions d'escolars
26/02/2020 -

Paterna tindrà 1.200 nous arbres gràcies a les reforestacions i plantacions que s’han dut a terme en les últimes setmanes, amb la col·laboració d’alumnes i alumnes de 18 centres educatius de la ciutat.

Amb aquesta iniciativa, tal com ha explicat la Tinenta Alcalde de Transició Ecològica, Nuria Campos, “hem volgut commemorar el Dia de l’Arbre a la Comunitat Valenciana amb accions que incidisquen directament en la millora dels nostres espais naturals”.

Des de l’Ajuntament de Paterna es va informar els centres educatius de la ciutat de la possibilitat de participar en aquesta iniciativa, ja que, com ha afirmat Campos “creiem que és fonamental que els nostres xiquets i xiquetes aprenguen a respectar i a apreciar els arbres, coneixent els beneficis que ens aporten”.

En aquesta campanya de reforestació i plantació s’han utilitzat pins, carrasques, moreres, magraners, o llentiscle, espècies típiques del bosc mediterrani.

Les actuacions s’han dut a terme en la zona forestal de Lloma Llarga nord, en la Pineda i el Panquemado a La Canyada i a l’interior d’alguns col·legis que així ho van sol·licitar.

A més dels alumnes i alumnes dels centres participants, també han col·laborat la Coordinadora en Defensa dels Boscos del Túria i els integrants de la Falla Alborgí.

“La campanya ha suposat – tal com ha conclòs Nuria Campos – un èxit de participació que demostra que la ciutadania i la comunitat educativa estan conscienciats de la importància de la preservació de l’entorn i la sostenibilitat mediambiental”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =