25n
25N
25N

Paterna rep en dues setmanes 2.000 sol·licituds per a obtenir la signatura digital

Paterna rep en dues setmanes 2.000 sol·licituds per a obtenir la signatura digital
19/05/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha registrat, en menys de dues setmanes, 2.000 sol·licituds de cita prèvia per a l’obtenció de la signatura digital.

Així ho ha anunciat hui el regidor de Smart City, Lucas Jodar, qui ha destacat que “aquest notable increment de peticions es deu a l’augment de tràmits administratius que es permeten realitzar mitjançant certificat digital i que s’han vist multiplicats a causa de l’estat d’alarma i al teletreball”.

Jodar ha indicat que des de fa 15 dies, l’Ajuntament, que és Punt de Registre d’Usuari de l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica (ACCV), ha représ el Servei d’Atenció Ciutadana amb cita prèvia amb totes les mesures de seguretat exclusivament per a l’emissió de certificats digitals, que a més requereixen la personació de l’interessat per a acreditar la seua identitat.

El regidor, que ha valorat molt positivament l’alta demanda d’aquests documents virtuals identificatius, ha assenyalat que “l’Ajuntament també està immers en un procés de transformació digital per a millorar la seua seu electrònica i la seguretat dels seus sistemes informàtics en el marc de la conversió de la ciutat en una autèntica Smart City”.

Entre els tràmits que l’Ajuntament de Paterna permet realitzar mitjançant signatura electrònica, Jodar ha destacat la sol·licitud d’ajudes a l’escolarització d’Educació Infantil de primer i segon cicle, el certificat d’empadronament o permisos i llicències.

Des que va començar el seu procés d’adaptació electrònica 2017, l’Ajuntament de Paterna ha anat simplificant i implantat tots els seus procediments administratius a través de la seu electrònica amb l’objectiu d’acostar l’administració als veïns d’una manera intuïtiva i senzilla.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − cinc =