25n
25N
25N

Paterna reasfalta el túnel de Fuente del Jarro

Paterna reasfalta el túnel de Fuente del Jarro
23/02/2017 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Infraestructures, està duent a terme els treballs de reasfaltat del túnel que connecta la primera fase del polígon industrial de Fuente del Jarro amb la segona.

Tal com ha explicat la regidora d’Infraestructures, Núria Campos “l’objectiu d’aquesta actuació no és un altre que millorar el trànsit dels més de 12.000 vehicles que circulen per aquesta via diàriament, vehicles pesats de gran tonatge en la seua gran majoria i proveïts de càrrega”.

Els treballs de reasfaltat, que s’han estés durant tres dies, han consistit en el fresat i posterior pavimentat de la calçada del túnel amb aglomerat asfàltic de 7 cm de gruix, respectant i mantenint les altures de gàlib i els pendents de rampes existents.

Campos ha assenyalat que “aquesta és la primera vegada que es realitza una actuació de millora integral i en condicions sobre el ferm d’aquesta connexió, ja que – com ha indicat la regidora – “fins ara sempre s’havien realitzat mesures provisionals, ja que ja estaven completament desgastats i havia deixat al túnel en molt males condicions”.

Així mateix, Núria Campos ha recordat que aquesta actuació s’afegeix a altres mesures que l’Executiu de Sagredo ha portat cap sobre aquest túnel, com la millora de la connexió de pluvials per evitar inundacions sobre aquesta infraestructura i a altres intervencions al polígon com el reasfaltat de vies principals com a Ciutat de Llíria i Vila de Bilbao o la instal·lació de 15 nous hidrants al polígon.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − onze =