25n
25N
25N

Paterna realitza un segon repartiment de mascaretes porta a porta per als seus veïns

El lliurament d’aquesta nova remesa de mascaretes ha començat aquesta setmana i es realitza, com en el primer repartiment, porta a porta en tots els domicilis de la ciutat i a través de personal de l’empresa pública GESPA

Paterna realitza un segon repartiment de mascaretes porta a porta per als seus veïns
22/05/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha iniciat aquesta setmana el segon repartiment de màscares homologades entre tots els veïns i veïnes del municipi després de l’anunci del Ministeri de Sanitat de l’ampliació de l’obligatorietat de l’ús de màscares en espais públics per a majors de sis anys quan no es puga garantir la distància mínima de seguretat de 2 metres.

D’aquesta manera, cada llar paternera tornarà a rebre dues màscares homologades, rendibles i reutilitzables fins a 10 ocasions, adquirides a empreses valencianes en les últimes setmanes.

Amb aquest nou lliurament de màscares, el consistori paterner vol ajudar a les famílies paterneres a adaptar-se a la nova normativa, facilitant l’accés de tots els veïns i veïnes a màscares que compleixen totes les garanties de seguretat.

El repartiment d’aquests elements de protecció individual es va iniciar aquest passat dilluns, en les mateixes condicions que l’anterior, porta a porta, a través de personal de l’empresa pública Gestió i Serveis de Paterna (GESPA) i simultàniament en tots els barris de la ciutat.

En cas que els habitants d’un domicili no es troben a casa, les màscares es dipositaran en la bústia, si fos possible, i en cas contrari, es deixarà un número de telèfon de contacte per a acordar el lliurament directe del material de protecció.

La distribució s’està realitzant per sectors i amb quatre equips de repartiment proveïts dels elements de protecció necessaris per a garantir el lliurament en les màximes condicions de seguretat sanitària.

A més de proporcionar màscares a la població, el consistori també ha estat dotant durant aquests mesos d’aquests elements de protecció a la Policia Local, Protecció Civil, sanitaris, treballadors de residències, centres sanitaris, comerços, treballadors de polígons industrials, etc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =