25n
25N
25N

Paterna realitza una trentena d'obres per a millorar la mobilitat de La Canyada

Les actuacions s’inclouen en la IV fase del Pla Transforma, un pla d’obres en el qual l’Ajuntament ha invertit 2.848.000 per a millorar l’aglomerat asfàltic de 60.000 m2 de superfície i reparar més de 90.000 metres lineals de vorades

Paterna realitza una trentena d'obres per a millorar la mobilitat de La Canyada
20/09/2019 -

Durant els últims tres mesos, l’Ajuntament de Paterna ha dut a terme més d’una trentena d’obres a La Canyada amb l’objectiu de millorar la mobilitat rodada i per als vianants del barri.

Entre les actuacions destaquen la reparació de voreres als carrers 8, 9 i 11 l’arranjament de sots en diferents trams de calçada de més d’una desena de carrers o el rebaixe de voreres per a fer-les accessible en encreuaments com el del carrer 203.

Tal com ha explicat la Tinent d’Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Núria Campos “aquestes obres permetran, no solament reforçar la seguretat rodada, sinó també millorar l’accessibilitat en voreres que faciliten el trànsit de vianants”.

A aqueix respecte, Campos ha assenyalat que “les intervencions s’estan realitzant tenint en compte, no solament l’anàlisi realitzada per la Policia Local de Paterna i l’Oficina Tècnica d’Infraestructures, sinó també les peticions presentades pels propis veïns i veïnes”.

A més, Núria Campos ha recordat que les actuacions s’inclouen en la IV fase del Pla Transforma, un pla d’obres en el qual l’Ajuntament ha invertit 2.848.000 per a millorar l’aglomerat asfàltic de 60.000 m2 de superfície i reparar més de 90.000 metres lineals de vorades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + divuit =