25n
25N
25N

Paterna realitza més de 80 actuacions de manteniment en els seus centres educatius

Paterna realitza més de 80 actuacions de manteniment en els seus centres educatius
21/04/2021 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de la brigada de manteniment de l’empresa municipal GESPA, ha realitzat 83 actuacions de manteniment i reparacions en els 13 centres escolars i les dues escoles infantils del municipi. Aquests treballs s’han desenvolupat durant Setmana Santa, aprofitant les vacances escolars, i durant les quals els col·legis romanen tancats.

Així ho ha explicat la Tinenta d’Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, qui ha indicat que “s’ha fet la planificació per a realitzar el major nombre d’actuacions possibles en aquestes dates, ja que mentre els centres estan oberts, no és possible executar algunes obres a causa de la seua ocupació, a les molèsties que es generen o a la magnitud dels treballs”.

Les actuacions realitzades han sigut de diversa tipologia, des de les de manteniment general fins d’obra de paleta, pintura, electricitat, lampisteria o climatització. Entre els treballs més destacats, s’ha realitzat el manteniment i desinfecció de les màquines d’aire condicionat dels centres, així com la revisió de l’estat de les calderes després de la temporada d’hivern.

També s’han realitzat reparacions en portes i finestres per a assegurar el seu correcte tancament, intervencions en banys i cuines, treballs de pintura i reposicions de taulells i obres d’impermeabilització.

Les actuacions també s’han realitzat en les zones exteriors dels centres, condicionant rampes, reparant clivelles en els murs o mantenint el mobiliari exterior que acusava l’exposició a les condicions meteorològiques.

Aquests treballs, realitzats per la brigada de manteniment de l’empresa municipal Gespa, es van dur a terme entre 1 i el 9 d’abril i, com explica la Tinenta Alcalde Campos, “s’ha fet un gran esforç per a executar una gran quantitat d’actuacions en un breu espai de temps per a millorar els nostres centres educatius i, per consegüent, el benestar del nostre alumnat i de tota la comunitat educativa que fa ús d’ells”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos − un =

museo prehistoria