25n
Orgull
Orgull

Paterna realitza 5.000 noves telefonades majors per a informar de les mesures anticovid

Paterna realitza 5.000 noves telefonades majors per a informar de les mesures anticovid
27/07/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha realitzat 5.000 telefonades en només una setmana a les persones majors de 60 anys residents en el municipi.

Aquesta nova ronda de contactes se suma a les anteriors que es realitzen des del confinament i que, durant l’últim any i mig, ha permés al consistori informar els majors, conéixer el seu estat de salut i assegurar-se que les seues necessitats bàsiques estan cobertes i la pauta de vacunació completa.

En l’última tanda de crides realitzada en els últims dies, els treballadors municipals han explicat en què consisteixen les noves restriccions autonòmiques vigents fins al 16 d’agost per a evitar la propagació del coronavirus.

En aquest sentit, han recordat que s’ha restringit a Paterna la mobilitat nocturna entre la 1 de la matinada i les 6 del matí, així com que les reunions de caràcter social queden limitades a un màxim de 10 persones tant en interiors com exteriors, excepte no convivents.

Respecte a la vacunació, el personal municipal ha comprovat que tots els majors de 60 anys a què han anomenat han sigut citats per a tindre completa la pauta de vacunació.

Amb aquestes crides, el consistori a més d’oferir suport en cas que siga necessari i ajuda amb gestions diàries o dubtes que puga tindre aquest col·lectiu, s’assegura que estan bé.

Les rondes de crides es realitzen des de març de 2020 i, a més de servir com a eina informativa, són de gran utilitat per a detectar necessitats i donar suport a les persones majors del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =