25n
25N
25N

Paterna reobri la sala d'estudis de la biblioteca de La Canyada

Paterna reobri la sala d'estudis de la biblioteca de La Canyada
01/07/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha obert ja la sala d’estudi de la biblioteca Vicente Miguel Carceller de La Canyada perquè els joves de la zona puguen comptar amb un espai adequat per a estudiar, sobretot aquells que la setmana que ve s’examinen de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU).

Tal com ha recordat el regidor de Biblioteques i Museus, Lucas Jodar “la sala d’estudis de La Canyada se suma a les que ja s’han obert en la Cova Gran i l’Agència de Lectura de Campament perquè els estudiants puguen preparar els seus exàmens garantint que es compleixen les mesures de seguretat sanitària a causa de la COVID-19”.

Amb aquest objectiu de garantir la seguretat, s’ha reduït l’aforament de la sala i s’ha establert la distància de seguretat recomanada entre les taules.

A més, serà necessari reservar mitjançant cita prèvia la taula d’estudi a través de la web citaprevia.paterna.es, on també es pot sol·licitar la reserva de taules en la resta de centres reoberts.

Finalment, el regidor Jodar ha explicat que el servei de préstecs i devolucions de la Biblioteca de la Canyada també està operatiu mitjançant cita prèvia telefonant al 96 132 17 74 en horari de 9 a 14 h o manant un correu electrònic a biblicanyada@ayto-paterna.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 4 =

lleida 2020
activem alfafar