caixa popular

La carrera d'inflables més important d'Europa arriba a Paterna en la Quinzena Esportiva

Gaudeix de les activitats gratuïtes que Paterna ha organitzat per a aquest mes

La carrera d'inflables més important d'Europa arriba a Paterna en la Quinzena Esportiva
05/06/2017 -

PaternaPaterna es bolca amb l’esport. Així, durant aquestes dues setmanes del mes de juny, els veïns d’aquest municipi valencià podran gaudir de la Quinzena Esportiva. Una iniciativa dels Serveis Esportius Municipals de Paterna, a la qual s’han volgut sumar diferents associacions esportives amb activitats gratuïtes a l’aire lliure, aptes per a tots els públics, i que no deixaran indiferents a ningú.

Així, exhibicions i classes gratuïtes de diferents disciplines esportives com frontenis, bàsquet, natació, escacs, futbol o petanca, entre altres, ocuparan les instal·lacions esportives municipals, amb l’objectiu no solament de donar-les a conéixer i promoure l’esport entre els veïns de Paterna, sinó també per a potenciar la candidatura d’aquest municipi com a Ciutat Europea de l’Esport.

La Quinzena Esportiva començava dissabte passat, 3 de juny, amb la carrera solidària contra el càncer infantil. Però encara queden moltes altres. En aquest sentit, diumenge que ve, 11 de juny, tindrà lloc la carrera d’orientació, organitzada pel Club València Orientació de Paterna, així com la famosa Crazy Cross, la carrera d’obstacles inflables més important d’Europa i que, per primera vegada a la Comunitat Valenciana, se celebrarà a Paterna el dissabte, 10 de juny. Una carrera d’allò més divertida, que també tindrà la seua part solidària, ja que part dels fons recaptats es destinaran a la recerca de l’Esclerosi Múltiple.

I per descomptat, les activitats en plena naturalesa també havien d’estar presents. D’aquesta manera, dissabte que ve, també s’ha organitzat una excursió a Sot de Xera, a càrrec del Centre Excursionista de Paterna, així com una eixida espeleològica, de la mà del Grup Espeleo Proteus de Paterna. Així mateix, en la piscina municipal, el Club d’Activitats Subaquàtiques Al Fondo de Paterna ha organitzat un curs de baptisme de busseig amb botella.

Diferents activitats gratuïtes de les quals podràs gaudir, sempre que t’inscrigues en els Serveis Esportius Municipals. No t’ho penses més, i viu aquesta Quinzena Esportiva.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris