25n
25N
25N

Paterna promou la solidaritat empresarial amb el projecte Tecno Compromís

Paterna promou la solidaritat empresarial amb el projecte Tecno Compromís
15/10/2020 -

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha participat hui juntament amb la Secretària Autonòmica de Cooperació i Qualitat Democràtica, Belén Cardona i el President de l’EGM Parc Tecnològic Paterna, Antonio Alagarda en la presentació del Projecte Tecno-Compromís, una iniciativa de compromís social que pretén fomentar la cooperació i la responsabilitat social entre les empreses situades al Parc Tecnològic.

Durant la seua intervenció, l’Alcalde ha destacat “la importància de crear aquests llaços de compromís social i d’implicar les empreses en la realització de projectes que milloren la nostra societat”.

La presentació de Tecno-Compromís ha tingut lloc en la seu de Caixa Popular i ha reunit les ONG del Parc tecnològic impulsores dels tres projectes socials que promou el projecte: Oxfam Intermon, Fuvane i Farmamundi.

El projecte d’Intermon, que porta per nom «Guerra a Iemen», té com a objectiu proporcionar aigua neta per a salvar vides. El segon, de Fuvane, està basat en teràpies de neurorehabilitació per a xiquets i adolescents amb paràlisi cerebral. I finalment, el projecte de Farmamundi «Kenya compte amb tu» està dirigit a proporcionar kits sanitaris per a dones i xiquetes refugiades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + divuit =