25n
25N
25N

Paterna prorroga les restriccions municipals fins a l'1 de març

Paterna prorroga les restriccions municipals fins a l'1 de març
12/02/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha tornat a ampliar fins a l’1 de març les restriccions municipals que es van aprovar el passat 12 de gener per a contenir la propagació del coronavirus en el municipi.

Així ho ha acordat hui el Comité municipal de Seguiment de la COVID-19 davant la decisió de la Generalitat Valenciana de prorrogar les restriccions autonòmiques altres 15 dies més i elevada incidència acumulada que, encara que s’ha reduït en els últims dies, segueix en valors molt alts.

En aquesta línia, l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha reiterat la seua petició als veïns i veïnes perquè facen un esforç i es queden a casa el màxim possible, evitant els contactes socials i sent estrictes en el compliment de la normativa local i autonòmica.

Paterna va adoptar al gener les mesures més restrictives que permeten les competències locals, quan es registrava una incidència acumulada de 400 casos per cada 100.000 habitants. Amb aquesta nova ampliació, ja són tres les vegades que el consistori ha prorrogat la vigència de les restriccions en el municipi, que es manté amb una incidència acumulada de 600 casos per cada 100.000 habitants.

Les limitacions municipals contemplen el tancament de parcs i el precinte de les àrees de joc infantils, el tancament de tots els edificis i locals municipals, el tancament de Biblioteques i Museus, i la cancel·lació de tota activitat sociocultural de la ciutat.

A més, romandran tancades totes les instal·lacions esportives municipals i es mantenen suspesos els entrenaments i competicions de clubs esportius, excepte els professionals. Els serveis de l’Ajuntament es prestaran amb cita prèvia i estrictes protocols d’higiene i de distància social.

A les restriccions locals, s’uneixen les limitacions autonòmiques que, entre altres coses, obliguen al tancament perimetral de la ciutat els caps de setmana i festius, el tancament de l’hostaleria si no és per al servei de recollida o a domicili i el tancament a les 18.00 hores del comerç no essencial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 6 =