25n
25N
25N

L'Ajuntament promou la compra en el comerç local de Paterna amb llistats d'establiments oberts durant el COVID-19

L'Ajuntament promou la compra en el comerç local de Paterna amb llistats d'establiments oberts durant el COVID-19
27/03/2020 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de la Mesa Permanent de Crisi del COVID-19, ha posat en marxa una campanya informativa entre els veïns i veïna per a donar a conéixer l’oferta de comerços de productes de primera necessitat que romanen oberts a la ciutat durant l’estat d’alarma.

Per a facilitar als veïns les seues compres en els establiments més pròxims als seus domicilis, el consistori ha dividit les botigues per barris i les ha classificat també per activitat, indicant tant l’horari d’obertura com un telèfon de contacte, per si volen assegurar-se de la disponibilitat de productes o saber si tenen servei a domicili.

El llistat de comerços està disponible en la pàgina web de l’Ajuntament www.paterna.es, en l’apartat especial sobre el COVID-19 que ha habilitat el consistori amb informació d’interés per als ciutadans, perquè tot aquell que ho necessite, li ho puga descarregar. Així mateix, també es difondran a través del servei de WhatsApp municipal.

D’aquesta manera, els veïns disposen d’informació actualitzada sobre els supermercats, fruiteries, carnisseries, peixateries, òptiques, clíniques veterinàries i quioscos que continuen prestant servei.

Amb aquesta campanya informativa, el consistori vol reconéixer la labor dels comerciants i empleats en aquesta difícil situació i ajudar, tant als veïns com als comerços, perquè en aquests moments tan complicats, els veïns i veïnes amb les seues compres poden contribuir a minimitzar els efectes d’aquesta crisi sobre el petit comerç local.

Així mateix, per a tots aquells veïns que no puguen sortir al carrer a realitzar la seua compra, l’Ajuntament ha habilitat un Servei d’Informació Especial en el telèfon 96 137 96 00, on les persones poden sol·licitar ajuda, no sols per a realitzar l’adquisició de productes i béns de primera necessitat sinó també per a comprar medicines, tirar les escombraries o passejar a la seua mascota.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =