caixa popular

Paterna promociona les seues instal·lacions esportives

Paterna promociona les seues instal·lacions esportives
19/06/2017 -

Els servicis esportius municipals han organitzat una jornada de portes obertes per a donar a conéixer entre la ciutadania l’àmplia oferta d’activitats i instal·lacions esportives amb les quals compta el municipi.

La jornada Summer Fitnes, que compleix la seua segona edició, tindrà lloc els dies 26 i 27 de juny, i els assistents podran gaudir de classes magistrals en els centres esportius de nucli urbà, la Canyada o Esport a Paterna.

“L’objectiu de la iniciativa és promoure les infraestructures i centres d’activitat per a facilitar l’accés efectiu a l’activitat física i esportiva com a element recreatiu entre els veïns i veïnes del municipi” hi ha assenyalat el regidor d’Esports José Manuel Mora.

Així, dilluns que ve 26 tindrà lloc a les 18.45 h una classe d’Aquafitness en la piscina municipal seguida d’una classe de Bodycombat, a més d’una classe de Zumba en les instal·lacions de la Canyada a les 19.30 hores.

A més, tal com hi ha assenyalat el regidor Mora, el divendres 27 de juny, les activitats es realitzaran en el complex esportiu d’Esport a Paterna “reobert fa uns mesos després d’una reforma integral, que va implicar la creació de 4 nous espais a més de servicis complementaris com una sala d’estudi, una sala de lactància o una zona de cafeteria”.

A partir de les 20 hores, els assistents gaudiran d’una classe magistral de Crossfit, una de les últimes pràctiques esportives que s’han sumat al catàleg d’activitats que ofereix l’Ajuntament.

La participació en la jornada de portes obertes serà gratuïta i per a assistir, els interessats hauran de reservar les seues places en els punts d’atenció al client de les instal·lacions esportives municipals.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris