25n
25N
25N

Paterna presenta el programa d'activitats per al pròxim trimestre

Paterna presenta el programa d'activitats per al pròxim trimestre
20/02/2017 -

La Casa de la Joventut de Paterna ha presentat el seu programa d’activitats de temps lliure per al pròxim trimestre, en el que s’inclou una variada oferta per als jóvens del municipi amb tallers, classes magistrals o cursos de formació.

El regidor de Joventut, José Manuel Mora ha recordat que “a l’hora d’elaborar el programa s’ha tingut en compte els interessos dels jóvens paterners i paterneres als que visitem en els instituts per a atendre els seus suggeriments i necessitats”.

A partir del mes de març, els jóvens podran prendre classes de guitarra, aprendre a cuinar, perfeccionar la seua habilitat en el dibuix de còmics, donar els seus primers passos en ball modern, practicar anglés o desenvolupar la seua lògica amb classes d’escacs. Tots els tallers estan dirigits a majors de 12 anys i tenen un preu de 13 euros per a tots aquells paterners i paterneres que tinguen el Carnet Jove.

En el mes d’abril tindran lloc tres classes magistrals sobre música per a majors de 14 anys. La primera que tractarà sobre ritmes llatins, serà el 18 d’abril, a la que seguirà un monogràfic sobre percussió el dijous 19. L’última classe serà sobre la cultura Hip Hop i baralles de gall i tindrà lloc el 20 d’abril. Totes les classes seran gratuïtes i se celebraran a les 19.30 h en la Casa de la Joventut. Els interessats a assistir hauran d’inscriure’s abans del 3 abril.

També es durà a terme un curs de monitors d’activitats físic esportives per a persones amb diversitat funcional. La formació, que és oficial i està acreditada per la Generalitat Jove- IVAJ, està pensada per a majors de 17 anys i tindrà lloc durant el mes de maig.

Totes les activitats necessiten inscripció prèvia en la Casa de la Joventut, situada en el Parc Central, en horari d’atenció, els dimarts i dijous d’11 a 13.30 hores i les vesprades de dilluns a divendres de 17 a 20.30 hores.

Finalment, el regidor també s’ha referit als diferents espais de la Casa de la Joventut i ha animat els jóvens a fer ús d’ells, com per exemple, “l’Aula d’Estudi”, un espai dedicat a l’elaboració de tasques i treballs escolars, “El Racó del Joc”, on s’ofereix una àmplia varietat de Jocs de Taula, “La comicoteca”, amb novel·les gràfiques i còmics destinats a diferents edats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =