25n
25N
25N

La Generalitat destinarà 4,3 milions d'euros per al progrés de Paterna

L’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha detallat en què s’invertirà la partida pressupostària de la Generalitat

La Generalitat destinarà 4,3 milions d'euros per al progrés de Paterna
29/01/2020 -

L’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, juntament amb el portaveu d’Hisenda en Les Corts, José Muñoz, han presentat la partida pressupostària que la Generalitat Valenciana destinarà a la ciutat de Paterna en 2020, i que ascendeix a 4,3 milions d’euros – el 20% del que es destina a l’Horta Nord -. Una inversió important amb la qual “Paterna continuarà apostant pel progrés tant en la creació d’ocupació, com en la transformació de la ciutat”. I és que com ha ressaltat Juan Antonio Sagredo, “a la inversió de la Generalitat, se sumarà els pressupostos municipals aprovats, que seran de 63 milions d’euros”.

I, en què es destinarà el pressupost de la Generalitat a Paterna? Com ha detallat Sagredo, 2,5 milions d’euros es destinaran a la millora del Palau de Justícia. Així mateix, també es destinaran partides per a una pantalla acústica de la CV-31, que protegirà barris com Terramelar o la Coma, o a la reforma del centre de referència de Formació Professional, situat en el polígon industrial Fuente del Jarro, “perquè volem apostar per la formació en les ocupacions del futur, i per dignificar la Formació Professional”.

Per part seua, José Muñoz ha ressaltat que “Paterna és essencial per a la Generalitat perquè és un referent en innovació i en creació d’ocupació. El polígon industrial Fuente del Jarro i el Parc Tecnològic és un hub d’empreses, i des del Botànic estem treballant per a crear ocupació digna i justa”. A més, el portaveu d’Hisenda de les Corts ha afegit que “Sagredo representa la gent jove preparada que està liderant el canvi a les ciutats, que estan impulsant un creixement sostenible, sense que ningú es quede arrere, que va en la línia que s’està duent a terme des del Consell”.

En aquest sentit, ha destacat que, en 2020, el Botànic ha aprovat els pressupostos més alts de la història – 23.000 milions d’euros -, que se centraran en dos eixos fonamentals: el creixement econòmic just i sostenible, i en la recuperació de drets. Per posar un exemple, José Muñoz ha assenyalat que es destinaran més de 18 milions a Sanitat, 14,6 milions d’euros a educació, 1 milió a polítiques d’ocupació, 500.000 euros a habitatge i 4,4 milions d’euros a igualtat i inclusió.

Finalment, Sagredo ha avançat que es continuaran duent a terme Inversions Financerament Sostenibles perquè “Paterna ha de continuar caminant per la senda del progrés”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + dinou =