25n
Orgull
Orgull

Paterna prepara el Taller d'Ocupació amb formació pràctica “Les Coves”

El taller es realitzarà a l’interior de les típiques coves-habitatge de la ciutat i començarà a finals d’any

Paterna prepara el Taller d'Ocupació amb formació pràctica “Les Coves”
16/07/2021 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea de Promoció Socioeconòmica, està preparant el Taller d’Ocupació “Les Coves”, una iniciativa formativa i professional amb la qual 30 alumnes i alumnes podran formar-se en diferents especialitats i que tindrà com a objecte d’actuació una sèrie de coves localitzades a l’entorn de la Torre i de l’antiga terrisseria de la ciutat.

Així ho ha anunciat hui el Tinent Alcalde de Protecció a les Persones, Participació i Ocupació, Julio Fernández qui ha indicat que “aquest taller, aprovat ja per la Direcció General de LABORA i subvencionat amb 724.075,20 euros, alternarà l’aprenentatge amb la pràctica professional a través de la formalització d’un contracte per a la formació i l’aprenentatge de dotze mesos de duració i l’expedició d’un certificat de professionalitat”.

L’alumnat seleccionat en el Taller d’Ocupació “Els Coves” es formaran en obra de paleta, electricitat i muntatge i manteniment d’instal·lacions de climatització i ventilació-extracció.

D’aquesta manera, executaran obres d’habilitació interior de les coves localitzades a l’entorn de la Torre i de l’antiga terrisseria, que no afecten la seua percepció exterior i es limiten a la conservació, reposició i manteniment d’elements preexistents.

Les persones interessades a formar part d’aquest taller, que començarà a la fi d’any, hauran d’estar inscrites en el Servei Públic d’Ocupació i Formació de la Comunitat Valenciana LABORA, tindre 25 anys o més, ser desocupades, entenent-se com a tals a les persones demandants d’ocupació no ocupades registrades en Labora i complir els requisits establits en la normativa d’aplicació per a formalitzar un contracte per a la formació i l’aprenentatge.

La selecció de l’alumnat es realitzarà a través de grup mixt format per un representant de LABORA i un altre de l’Ajuntament i les derivacions les realitzarà l’Espai Labora després de la presentació de la sol·licitud de l’oferta de serveis formatius per part de l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − quatre =