25n
25N
25N

Paterna prepara l'estudi per a la "boulevarización" de la carretera Pla del Pou

Paterna prepara l'estudi per a la "boulevarización" de la carretera Pla del Pou
10/07/2020 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Urbanisme i en col·laboració amb l’Àrea de Mobilitat, està preparant l’estudi per a “boulevarizar” la carretera Pla del Pou que uneix el nucli urbà de Paterna amb La Canyada.

Amb aquesta conversió, l’equip de govern socialista cerca millorar la connexió i vertebració de la ciutat transformant una de les carreteres més transitades del terme municipal en un bulevard urbà amb voreres a banda i banda, vies ciclo-peatonals , zones verdes i espais per a aparcament.

La Tinenta Alcalde de Presidència, Eva Pérez ha afirmat que “l’objectiu és convertir aquesta carretera en un passeig urbà amb rotondes de calmat de trànsit que permeten una circulació més tranquil·la i una mobilitat i convivència segura entre vehicles, bicicletes i vianants”.

En aquest sentit, Eva Pérez també ha assenyalat que el nou bulevard aconseguirà a més reduir la velocitat del trànsit rodat i limitarà el trànsit de vehicles pesants per aquest tram.

La Tinenta Alcalde ha indicat que “amb aquest nou eix urbà fem un pas més per a millorar la connexió i integració de tots els barris de Paterna i convertir-la en una ciutat sostenible i amigable, dissenyada i pensada per a les persones”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + cinc =

bombers
CCCC
bombers