25n
25N
25N

Paterna celebra la IV edició dels Premis Paterna Ciutat d'Empreses

L’Alcalde, Juan Antonio Sagredo, va ser l’encarregat d’entregar el Premi Especial als fundadors de Cárnicas Serrano

Paterna celebra la IV edició dels Premis Paterna Ciutat d'Empreses
12/12/2019 -

Paterna va acollir ahir tard la IV edició dels Premis Paterna Ciutat d’Empreses, un esdeveniment impulsat per l’associació empresarial que presideix l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo.

Personalitats del món empresarial local i autonòmic es van donar cita en el Gran Teatre de la localitat per a celebrar la gala de premis que té com a objectiu promocionar i valorar la fortalesa econòmica i el potencial industrial del municipi.

Els assistents van poder conéixer les accions realitzades durant l’any per l’associació, entre altres, la signatura de convenis amb les diferents associacions empresarials del municipi amb l’objectiu d’impulsar millores en totes les àrees econòmiques de Paterna.

Durant el seu discurs, l’Alcalde i president de l’associació Juan Antonio Sagredo va destacar la conversió d’Entitat de Conservació a Entitat de Gestió i
Modernització del Parc Tecnològic “la primera entitat d’aquest tipus en tota Espanya i que ens converteix en els primers a adaptar-nos a la Llei d’Àrees Industrials”, va assenyalar.

A més, Sagredo també va voler valorar l’important teixit industrial de Paterna, la ciutat amb major taxa d’ocupació de tota la Comunitat Valenciana i la número 14 de tota Espanya “en aquests últims anys s’han assentat a la nostra ciutat més de 150 noves empreses com Amazon, Zumex o Malhe” va destacar.

Finalment, Sagredo també va ratificar el compromís del consistori en la lluita contra el canvi climàtic, convidant a les empreses locals a aplicar les tres erres en la seua gestió: reduir, reciclar i reutilitzar “convertint els nostres parcs empresarials en un model referent per les seves polítiques respectuoses i responsables amb el medi ambient” va concloure.

Premiats

En la categoria d’Emprenedor/a de l’Any, la guanyadora ha sigut l’empresa Dawako, especialitzada en dispositius mèdics i en tecnologia d’ultrasons, que va rebre el premi de mans de Xavier Borràs, director del periòdic El Mundo Comunitat Valenciana.

El premi d’Investigació i Innovació Empresarial, ha sigut per a l’empresa de base tecnològica, Valgenetics, que comercialitza productes i serveis innovadors d’aplicació en sanitat i millora vegetal, que va ser entregat pel vicerector de la Universitat de València, Jorge Hermosilla.

Per la seua part el premi a l’Empresa Socialment Responsable, ha sigut per a Lafuente Serveis Integrals, per fomentar la integració social dels col·lectius més vulnerables a través de la inserció laboral. Va entregar el premi la Secretària Autonòmica de Cooperació i Qualitat Democràtica, Belén Cardona.

Per part seua, en la categoria creada per a reconéixer la figura de l’empresari autònom, el Premi Micropyme Local ha sigut per a l’empresa local especialitzada en alta posticería, perruques, extensions i trosses de fallera, Realç, a qui ha entregat el premi, el President de la Diputació de València, Toni Gaspar.

Així mateix, el premi a la Trajectòria i Projecció Internacional, el guanyador ha sigut Guitarres Raimundo, amb una producció de més de 12.000 instruments a l’any, dels quals el 85% són exportats a tothom. Va rebre el guardó de mans de Juan Gallur, director de l’àrea d’empresa de Caixa Popular.

En la categoria a la Dona Empresària s’ha alçat amb el premi Maite Marín Medina, directora de Col·legis Internacionals Mes Camarena, que va recollir el guardó de mans María José Mira, secretària autonòmica de model econòmic i finançament de la Generalitat Valenciana.

Finalment, l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha sigut l’encarregat d’entregar el Premi Especial del Jurat a l’empresa Cárnicas Serrano, com a reconeixement a la seua vinculació amb Paterna i els 60 anys de trajectòria d’aquesta empresa familiar fundada per Blas Serrano i Carlos Serrano que s’ha convertit en tot un referent del mercat de l’alimentació càrnia i els hàbits de vida saludables.

A més, durant la gala també s’ha reconegut per la seua qualitat social a Paterna Associació Sociolidarios, Fundació Secretariat Gitano i Bistro Colón SL (Ricard Camarena) que han rebut el certificat de Segell Social de Paterna de mans de l’Alcalde Sagredo i la secretària autonòmica de Cooperació i Qualitat Democràtica, Belén Cardona.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + 20 =