25n
25N
25N

La Gala de l'Esport Pro-Salut Mental de la Comunitat distingeix a Paterna per la seua integració esportiva

La gala s’ha celebrat aquest matí i ha sigut organitzada per l’Associació SportSa

La Gala de l'Esport Pro-Salut Mental de la Comunitat distingeix a Paterna per la seua integració esportiva
09/07/2019 -

La regidoria d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Paterna ha sigut guardonada aquest matí en la III Gala de l’Esport Pro-Salut Mental de la Comunitat Valenciana.

El Tinent d’Alcalde de Cultura de l’Esforç i Modernització, José Manuel Mora, ha recollit el premi SPORTSA 2019 pel treball realitzat des de l’Ajuntament en la integració d’esportistes que pateixen problemes de salut mental.

A més, el guardó també ha reconegut l’afany del consistori a millorar, a través de l’esport, la qualitat de vida de les persones amb malaltia mental i la dels seus familiars, així com contribuir al seu desenvolupament integral.

Després de la gala, Mora ha manifestat el seu orgull “per la distinció concedida que és el merescut reconeixement a l’interés i al gran treball que realitzem des de la regidoria per afavorir la integració social, laboral i esportiva de les persones amb trastorns de salut mental”.

L’Ajuntament de Paterna, a través dels Serveis Esportius Municipals, col·labora amb l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de Paterna (AFEMPES) cedint instal·lacions per a la pràctica de futbol sala i participant activament en la programació d’activitats que afavoreixen la integració social de persones amb malalties mentals.

En aquest sentit, el Tinent Alcalde ha anunciat que el mes vinent de setembre se celebrarà en el Parc Central del municipi una carrera popular solidària a benefici d’AFEMPES.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 2 =