25n
25N
25N

Paterna posa en marxa el dispositiu especial d'emergència davant les fortes ratxes de vent

Paterna posa en marxa el dispositiu especial d'emergència davant les fortes ratxes de vent
02/03/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha posat en marxa un dispositiu especial d’emergència davant les fortes ratxes de vent, que superen, en alguns casos, els 100 quilòmetres per hora.

Els agents implicats en la seguretat de la ciutat, com a Policia Local, Protecció Civil, Bombers, la brigada municipal, el departament de Serveis i personal de diferents àrees de l’empresa municipal Gespa, han coordinat accions i mesures per a prevenir i evitar qualsevol incidència produïda pel vent.

En aquest sentit, tal com ha detallat la Tinenta Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, “estem revisant l’arbratge públic i, especialment, el que es troba a l’interior de centres educatius, per a garantir la seguretat de la ciutadania i dels nens i nenes de Paterna”. “A més” – ha continuat Campos – “en els col·legis amb arbres s’ha restringit hui l’accés al pati com a mesura preventiva”.

Així mateix, el Parc Central i el parc del carrer València s’han tancat al públic mentre es mantinga activa l’alerta taronja decretada per l’AEMET (agència Estatal de Meteorologia) per fortes ratxes de vent. A més, s’han realitzat 26 actuacions de retirada de branques i/o arbres que comprometien la mobilitat en diversos punts del municipi.

Tots els agents implicats en l’operatiu especial permanent de seguretat, que s’activa davant episodis meteorològics adversos, es manté en comunicació permanent per a garantir el correcte funcionament de la ciutat i la rapidesa en les intervencions, en el cas que anaren necessàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 4 =