25n
25N
25N

Paterna posa en marxa el Bus a la Platja el pròxim 22 de juny amb totes les garanties sanitàries i de seguretat

Aquesta línia de transport estarà disponible de manera ininterrompuda de dilluns a diumenge, des de les 9.30 hores fins a les 19.15

Paterna posa en marxa el Bus a la Platja el pròxim 22 de juny amb totes les garanties sanitàries i de seguretat
03/06/2020 -

L’Ajuntament de Paterna posarà en marxa dilluns que ve, 22 de juny, el Bus a la Platja, un servei de transport que durant els mesos d’estiu connectarà el municipi amb la platja de Port Saplaya.

El servei, que estarà totalment adaptat a la normativa vigent per la situació especial a causa de la COVID-19, tindrà un aforament limitat al 50% de les places assegudes, podrà haver-hi un màxim de dues persones per cada metre quadrat i serà obligatori l’ús de màscares.

Tal com ha recordat la Tinent d’Alcalde de Mobilitat, Nuria Campos “un any més, hem avançat el servei perquè la ciutadania puga fer ús de l’autobús des de finals del mes de juny, tenint en compte que ja són molts els paterners i paterneres que han anat utilitzant el bus a la platja en els últims anys”.

L’any passat, el servei va comptar amb més de 10.000 usuaris, sent la mitjana diària de 178 viatgers.

Amb la finalitat de prestar un servei adequat a les necessitats dels veïns i veïnes de Paterna i similar a anys anteriors malgrat la situació excepcional que estem vivint, el Bus a la Platja realitzarà unes 7 rutes diàries, amb una durada de 30 minuts per trajecte, de dilluns a diumenge ininterrompudament, i entre les 9.30 del matí (des de Paterna) i fins a les 19.15 (des de Port Saplaya).

La ruta comptarà amb onze parades dins del municipi amb l’objectiu de facilitar el desplaçament dels veïns i veïnes dels diferents barris del nucli urbà.

En concret, la línia tindrà parades en la Mútua Asepeyo, Jutjats, Santa Rita, Barranquet, Nou Musical, 1r de Maig, J. Benavente, La Font, Ajuntament- Palau, Caserna i Campament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − huit =