25n
25N
25N

Paterna obri el termini per a matricular-se en l'Escola d’Estiu

El servei s’oferirà de 7.30 a 17 hores durant cinc setmanes en els centres escolars Villar Palasí, La Coma, El Parc, Vicente Mortes i Jaume I

Paterna obri el termini per a matricular-se en l'Escola d’Estiu
03/06/2019 -

L’Ajuntament de Paterna ha obert el termini d’inscripció per a l’Escola d’Estiu, que se celebrarà del 25 de juny al 31 de juliol en diferents centres escolars de la localitat.

Tal com ha destacat el regidor d’Educació, José Manuel Mora, “es tracta d’un servei que ofereix l’Ajuntament per a facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral de les famílies paterneres, dirigit a menors del municipi nascuts entre 2007 i 2015”.

Enguany, els centres en els quals s’oferirà el servei seran el CEIP Villar Palasí, La Coma, El Parc, Vicente Mortes i Jaume I, que obriran les seues portes durant cinc setmanes per a oferir els xiquets i xiquetes activitats lúdiques i tallers a l’aire lliure.

Quant a la matrícula, el preu del servei complet, que anirà del 25 de juny al 31 de juliol, serà de 125 euros, al qual se li podrà sumar el servei de menjador per 60 euros més. El preu mensual, de l’1 al 31 de juliol, serà de 100 euros (160 euros amb menjador) i el preu per quinzena serà de 50 euros, al qual també se li podrà afegir el menjador pagant un suplement de 30 euros.

En aqueix sentit, el regidor Mora ha recordat que “les famílies poden ampliar l’horari amb el servei matinal, que va de 7.30 a 9.30 h, o el vespertí de 15 a 17 h amb un preu de 26 euros respectivament”.

Així mateix, l’Ajuntament també oferirà un servei d’autobús per als inscrits en el CEIP Jaume I per 30 euros.

“Tots aquests serveis extres tenen com a objectiu ampliar la cobertura que ofereix l’Escola per a garantir que els pares i mares puguen conciliar la seua vida laboral durant el període extraescolar fora del calendari lectiu” ha explicat el regidor.

Quant a la programació de l’Escola d’Estiu, enguany girarà entorn del tema “Un món per explorar”. A través d’una metodologia activa, participativa i lúdica, els xiquets i xiquetes aprendran altres formes de vida, fomentant en els menors una major compressió de l’entorn i un enriquiment dels seus coneixements culturals.

A més, els tallers didàctics es complementaran amb activitats aquàtiques i excursions programades.

Finalment, el regidor ha assenyalat que els interessats a inscriure’s tindran fins al pròxim 21 de juny per a formalitzar la matrícula, que podrà realitzar-se telemàticament a través de la web de l’empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna, www.serviciosdepaterna.es, o presencialment en les oficines de l’empresa situades al carrer Isaac perera, núm. 14 al Parc Tecnològic.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 11 =

ficcions 2019-2020