caixa popular

Paterna organitza visites nocturnes guiades a la Torre i al Calvari

Paterna organitza visites nocturnes guiades a la Torre i al Calvari
05/07/2017 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Oficina de Turisme, ha organitzat visites turístiques nocturnes gratuïtes durant el mes de juliol per a donar a conéixer el patrimoni històric de Paterna.

Aquesta nova edició ve precedida per èxit de les passades visites, en la que més de 250 veïns i veïnes, així com visitants d’altres localitats, van participar en el recorregut que els va permetre conéixer la Torre i el Calvari, dos dels monuments més emblemàtics del municipi.

Així ho ha destacat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, que ha reconegut que “aquestes visites sempre tenen una gran acollida de públic, en oferir una forma molt interessant i nova de conéixer el patrimoni històric de Paterna”.

La primera visita tindrà lloc el pròxim 7 de juliol i es repetiran durant tots els divendres del mes, el 14, 21 i 28 de juliol.

El recorregut començarà a les nou de la nit i durant una hora i mitja, els visitants, acompanyats per un guia, podran descobrir anècdotes i curiositats dels monuments i conéixer la seua història. A més, els grups podran accedir a l’interior d’El Calvari o contemplar les vistes des de l’alt de la Torre de Paterna.

Finalment, la regidora Periche, ha explicat que “les places són limitades i per a participar és necessària inscripció prèvia”. Per a això, els interessats hauran d’omplir el formulari d’inscripció que trobaran en el Facebook de l’Oficina de Turisme de Paterna o telefònicament en el 96 305 31 24.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris