25n
25N
25N

Paterna organitza una Aula de Reforç per a ajudar a alumnes de l'ESO amb els seus estudis

Aquestes classes de suport acadèmic, que s’imparteixen a la casa de la Joventut, tenen una hora de duració i compten amb un professor que atén, de manera personalitzada, als estudiants

Paterna organitza una Aula de Reforç per a ajudar a alumnes de l'ESO amb els seus estudis
16/11/2020 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de la Casa de la Joventut, ha posat en marxa una Aula de Reforç perquè els alumnes i alumnes de l’ESO que ho necessiten puguen rebre suport acadèmic personalitzat.

Tal com ha explicat el regidor de Recursos per a la Ciutadania i Joventut, Roberto Usina “a causa de la situació derivada de la pandèmia actual, molts alumnes han vist afectats els seus hàbits d’estudi i treball diari, per la qual cosa hem volgut facilitar-los un reforç acadèmic gratuït que permeta prevenir una disminució del seu rendiment respecte a altres anys”.

Per a això, s’han organitzat sis grups en horaris alterns, quatre de matins i dos més en horari de vesprada, en els quals un professor s’encarrega d’atendre els estudiants i ajudar-los en les seues tasques diàries.

“A més de reforçar els continguts apresos en classe, volem que l’aula de reforç servisca per a fomentar entre els estudiants una millor organització del seu temps d’estudi i les seues tasques, creant un espai de treball que afavorisca la confiança dels menors”, ha assenyalat el regidor Usina.

Les classes, que compten amb un màxim de sis alumnes perquè es puguen complir amb el protocol sanitari, s’imparteixen a la Casa de la Joventut i tenen una duració d’una hora.

Finalment, Usina ha volgut agrair el suport dels Departaments d’Orientació dels IES públics del municipi amb els quals es va contactar per a dur a terme la iniciativa i ha destacat el gran acolliment que aquesta iniciativa ha tingut entre els estudiants, amb les classes plenes en tots els horaris.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − disset =