25n
Orgull
Orgull

Paterna ofereix als grups musicals sales d'assaig per 40 euros al mes

Paterna ofereix als grups musicals sales d'assaig per 40 euros al mes
26/01/2017 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea de Joventut, posa a la disposició dels grups de música del municipi tres locals d’assaig amb un lloguer de 40 euros mensuals. Es tracta de diferents espais del complex Només Música situat al polígon de Santa Rita i condicionats perquè els grups musicals puguen assajar sense causar molèsties a cap veí  i deixar tot el seu material.

“Amb aquesta iniciativa volem potenciar l’expressió artística dels joves mitjançant la música, facilitant-los un espai en el qual puguen assajar sense que supose un cost excessiu”, ha declarat el regidor d’Educació, Joventut i Esports, José Manuel Mora, qui ha afegit que “en compartir les mateixes instal·lacions, s’afavoreixen les interaccions socials entre els joves mitjançant un nexe comú com és la música”.

Els grups que vulguen sol·licitar una sala hauran d’omplir la instància, que podran trobar a la web municipal www.paterna.es, i lliurar-la per registre d’entrada en el consistori, acompanyada de fotocòpies del DNI de tots els membres de la banda. El termini de lliurament de les sol·licituds serà de l’1 al 15 de febrer.

Tots aquells joves que vulguen optar a una d’aquestes sales i necessiten més informació, poden posar-se en contacte amb la Casa de la Joventut de Paterna a través dels telèfons 96 137 01 03 i 96 110 04 21 en horari de tarda de dilluns a divendres de 17 a 20.30 h o els dimarts i dijous al matí d’11 a 13.30 h.

Més informació

1 Comentari

 1. Ivanna Brasil
  Ivanna Brasil gener 09, 15:12

  Buenos Dias!
  Soy Brasileña y tengo un grupo de percusión femenina en paterna.
  Estoy intentando encontrar la solicitud para las salas de ensayo del Espacio Solo Musica de Paterna y no la encuentro.
  ¿ Seria posible colgar un link para tener facil aceso a la solicitud?
  Muchas gracias!

  Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 17 =